Svi se smiju Beyonceinoj reakciji kad je skužila da Harry žica posao za Meghan

Svi se smiju Beyonceinoj reakciji kad je skužila da Harry žica posao za Meghan
Foto: Guliver Image/Getty Images

PRIJE desetak dana u javnost je iscurila snimka na kojoj Harry žica posao za Meghan od šefa Disneyja Boba Igera. Taj se razgovor odvijao na premijeri Kralja lavova u Londonu, a dok je Harry žicao, Meghan je ćaskala s Beyonce i Jay Z-jem. Sad je iscurila snimka kako Harry žica istu stvar i redatelja Jona Favreaua.

"Ako bilo tko treba dodatni glas za posuđivanje...", krenuo je Harry, a Meghan je dobacila da su zapravo došli na premijeru tražiti posao.

"Samo ne Scara", dobacio je Harry.

Za to vrijeme Beyonce je stajala sa strane s kiselim osmijehom na licu.

"Ona zna što se događa i mora se pretvarati", "Harry moli posao za Meghan, a ona se pretvara da se to ne događa", "Ovo je bolno za gledati. Čini se da je svima jako neugodno, posebno kada se Meghan obraća Beyonce", "Beyonce i Jay Z ne obožavaju Meghan",  šale se fanovi.

Nakon što je objavljeno da je vojvotkinja od Sussexa i supruga britanskog princa Harryja Meghan Markle pristala snimiti svoj glas za Disney, a produkcijska kuća će zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, britanski mediji iskopali su snimke razgovora sa šefom Disneyja Igerom. Vijest o posuđivanju glasa objavio je Times, koji nije otkrio za što će Meghan dati svoj glas, ali je objavio da će Disney zauzvrat donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi Elephants Without Borders. 

"Znate li da ona posuđuje glas?" pitao je Harry Igera.

"Zbilja? Nisam to znao", odgovara Iger.

"Činite se iznenađenim. Zbilja je zainteresirana za to", nastavio je Harry.

Disneyjev šef očito je odlučio zgrabiti priliku.

"Voljeli bismo probati, odlična ideja", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara