Svi traže Mourinha - Mourinho tražio Tonyja!

Foto: Hit Records

DOK BI mnogi dali sve da imaju priliku upoznati velikog Josea Mourinha tijekom njegova boravka s Real Madridom u Zagrebu, Mourinho je izrazio želju da on nekoga upozna.

Kako doznaje Index, jedan od fizioterapeuta naše reprezentacije, podrijetlom Španjolac, kazao je Mourinhu kako je Tony Cetinski velika zvijezda te kako je pjevao sa svjetskim glazbenim velikanima poput Josea Carrerasa i Montserrat Caballe.

To je kod slavnog nogometnog menadžera i trenera potaklo želju da i sam upozna Tonyja. Do susreta je došlo u zagrebačkom hotelu Regent Esplanade, u kojem su Mourinho i igrači Real Madrida odsjeli.

Odlazak Realovaca na trening uz Tonyjeve pjesme

Na poziv legendarnog Tomislava Ivkovića, Tony je na upoznavanje s Mourinhom stigao u društvu Miroslava Rusa. Tony je tom prilikom poklonio Mourinhu svoj klasični album "Da Capo" i DVD s velikog koncerta u Areni Zagreb, s posvetom. Porazgovarali su, a za uspomenu se i fotografirali zajedno.

Mourinho je toliko bio oduševljen susretom s Tonyjem da je to odlučio podijeliti i sa svojim igračima pa im je u autobusu, koji je nogometaše odvezao na trening, pustio Tonyjev CD.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara