Svijet 3D: Video igre i gledanje sporta postaju istinski užitak

Svijet 3D: Video igre i gledanje sporta postaju istinski užitak

Foto: Index

PANASONIC je ovog tjedna u Budimpešti održao regionalno predstavljanje svojih novih proizvoda. Naglasak je, očekivano, bio na sve većoj primjeni 3D koncepta - od televizora, fotoaparata i kamera pa sve do užitka igranja 3D video igrica ili praćenja sportskih susreta u 3D formatu.

TV već odavno nije ono što je nekad bio


Današnji TV prijemnici više nemaju samo onu klasičnu ulogu već putem njih možete komunicirati i na društvenim mrežama, uspostavljati besplatne video pozive, ali i dobiti svog "osobnog trenera" koji će se pobrinuti za to da budete u dobroj formi. Korisničko sučelje je jednostavno za korištenje, a dizajn moderniziran. Što se ponude 3D filmova i videoigara tiče, Panasonic je svakodnevno širi, a valja istaknuti i njihovu suradnju s Ubisoftom, koja garantira vrhunski užitak za sve gamere.I sport dobiva novu dimenziju

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Suradnja Panasonica i Eurosporta započela je lani, a prvi veliki 3D sportski projekt bio je Roland Garros. U budućnosti je plan kroz kombinaciju HD i 3D tehnologije proširiti ovu suradnju i na druga velika sportska natjecanja. Cilj je imati kristalno čistu sliku te svim gledateljima omogućiti da se osjećaju baš kao da su na terenu.

"Oko za dobar kadar" i dalje je nužno

Iako 3D fotoaparati i kamere imaju sve bolje performanse, jedna stvar i dalje ostaje ista - i dalje morate "imati oko" za dobar kadar. Naime, ne pogodite li dobar kut snimanja ili fotografiranja, 3D efekt će izostati i ništa neće "ispadati iz ekrana".

Striptiz kao prezentacija perilice za rubljeU Panasonicu ističu kako su njihovi uređaji tehnološki sve inovativniji, a istovremeno i sve energetski efikasniji. Kad su u pitanju kućanski aparati, ponose se i činjenicom da je njihova bijela tehnika sve tiša i tiša.

Monotonost predstavljanja noviteta u svojoj proizvodnoj liniji kućanskih aparata u Panasonicu su ovog puta odlučili razbiti prezentacijom koja je posebice oduševila muški dio publike. Da u perilicu stane 10 kilograma odjeće najlakše je dokazati - striptizom. Organizatori su tako angažirali djevojku i dečka koji su jedno s drugog uz zvukove glazbe skidali slojeve i slojeve odjeće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara