Svijet je iznenadilo što je otac Meghan Markle tražio od princa Harryja prije zaruka

Svijet je iznenadilo što je otac Meghan Markle tražio od princa Harryja prije zaruka
Foto: Guliver Image/ Getty Images

THOMAS Markle oglasio se prvi put nakon vjenčanja kćeri Meghan i princa Harryja te otkrio jedan uvjet koji je postavio svom novopečenom zetu kad je zatražio ruku njegove kćeri.

''Ti si kavalir, obećaj mi da nikada nećeš dignuti ruku na moju kćer i imaš moje dopuštenje'', prisjetio se otac bivše glumice u intervjuu koji je dao u emisiji Good Morning Britain.

Thomas Markle u emisiji se još jednom ispričao javnosti zbog greške koju je napravio uzevši novac paparazzija za fotografije vjenčanja koje je htio prodati, ali i otkrio kako se osjećao gledajući kćerino vjenčanje na televiziji.

Embed from Getty Images

''Bila je predivna, plakao sam gledajuće je. Bio sam iznimno ponosan i ne pamtim ljepši trenutak u svom životu. Cijeli svijet je gledao u moju kćer. Zahvalan sam princu Charlesu koji me zamijenio, ne znam tko bi to bolje odradio. Bio sam ljubomoran i žalim što je nisam ja odveo do oltara, ali istovremeno zahvaljujem Bogu što je Charles bio tamo'', ispričao je Meghanin otac dodajući kako zbog oporavka od operacije još uvijek nije posjetio kćer i zeta.

Embed from Getty Images

Iako se nisu susreli i upoznali uživo, Thomas i Harry pričali su nekoliko puta telefonski. Otac bivše glumice otkrio je kako se nada da će uskoro biti sposoban za putovanje i upoznavanje cijele kraljevske obitelji, ali i ponovan susret s kćeri za koju kaže kako ''očajnički želi djecu'', pa se Thomas tako nada i unucima za koje je uvjeren da će stići uskoro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara