Svjetski putnici – Emirates vas poziva da u 2019. istražite svijet i otputujete

Svjetski putnici – Emirates vas poziva da u 2019. istražite svijet i otputujete
Foto: Press

IMA LI boljeg načina kako zakoračiti u novu godinu nego planiranjem sljedećeg putovanja? U 2019. godini još lakše otkrijte nove kulture, odmorite na plaži ili jednostavno uživajte u istraživanju omiljenih destinacija unutar Emiratesove svjetske
mreže.

Nikad nije bilo lakše ispuniti svoje snove, pogotovo ako oni uključuju odmor u sunčanom Dubaiju ili posjet obitelji u Australiji – sve što je potrebno je rezervirati karte u Emiratesovoj akciji u periodu do 20. siječnja 2019. godine, a putovati je moguće od 17. siječnja do 30. studenog 2019. godine. Tako putnici mogu odabrati između sljedećih posebnih cijena*:

*Primjenjuju se Posebni uvjeti i pravila

Aviokompanija Emirates poziva putnike da lete bolje i uživaju u nagrađivanom i ugodnom iskustvu leta u svim klasama. Tako svi putnici, bez obzira na klasu u kojoj putuju, imaju pristup sustavu zabave ice s više od 3.500 kanala koji donose najnovije TV serije i filmove, glazbu i igre. Uz to, kao dio jedinstvenog Emiratesovog iskustva, putnike očekuju besplatna pića te izbor jela inspiriranih regijom u koju putuju te naravno, svjetski poznata ljubaznost multikulturnog kabinskog osoblja, uključujući i više od 200 članova iz Hrvatske. Putnici u ekonomskoj klasi mogu ponijeti do 35 kg prtljage, 40 u poslovnoj te 50 u prvoj klasi.

Emiratesovi putnici koji u ekonomskoj klasi putuju za Dubai imaju omogućenu dodatnu prtljagu na povratnom letu za vrijeme trajanja poznatog festivala Dubai Shopping 2019 - iščekivanog događaja koji traje pet tjedana i nudi izvanredne popuste i nagrade na mnogim prodajnim mjestima. Putnici koji putuju iz Dubaija u Muscat mogu iskoristiti dodatnih 10kg prtljage. Ponuda vrijedi za rezervacije napravljene do 2. veljače 2019. za putovanja do 2. veljače 2019.

Let je moguće rezervirati kod putničkih agenata ili na stranici www.emirates.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?