Tablica za tatu šokirala ljude: "Brine o djeci samo zbog oralnog zadovoljstva?"

Tablica za tatu šokirala ljude: "Brine o djeci samo zbog oralnog zadovoljstva?"
Foto: Reddit

ZANIMLJIVA tablica jednog američkog bračnog para podijelila je korisnike Reddita, koji su u naoko zabavnom rješenju muško-ženske kućanske suradnje uvidjeli problem seksizma, pa čak i osnovnih roditeljskih sposobnosti.

Jedna je mlada majka, naime, objavila tablicu koju vodi sa suprugom, a napravljena je po uzoru na tablice u kojima djeca zarađuju za džeparac. U njoj je navela sedam suprugu očito najmanje dragih kućanskih poslova, a za svaki od uredno obavljenih i njezinu nagradu te evidenciju u vidu naljepnice.

Ako opere suđe, stiže mu dvanaest limenki omiljenog piva. Kad spusti WC školjku, supruga mu ne prigovara punih tjedan dana. Ako djetetu promijeni pelenu, od svoje drage dobiva hula ples. Ukoliko opere djetetove omiljene igračke, ona neće donirati njegovu omiljenu majicu s mrljama ispod pazuha.

Za usisavanje automobila, suprug je oslobođen odlaska na dječju rođendansku zabavu. I za kraj, ako očisti dječju bljuvotinu, od supruge dobiva oralni seks. Po naljepnicama je posve jasno koja mu je nagrada najdraža - svih šest ima samo u posljednjem kućanskom poslu.

I dok je nekima ovaj način kompromisa smiješan i zabavan, neki ga nazivaju depresivnim i ponižavajućim. "Kako ćete djeci objasniti oralni seks kao jedini razlog zbog kojeg tata brine o njima", napisao je jedan korisnik. "Nagrada ako se brineš za vlastitu djecu? Gdje je mamina tablica? Koje su njezine nagrade?" pita se drugi. "Žena očito uživa u svemu ovome, inače ne bi napravila tablicu", pišu na Redditu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara