Tajanstvenost oko finala serije "Prijatelji"

VELIKO finale američke televizijske hitserije "Prijatelji" snimljeno je u tajnosti kako se do posljednjeg trenutka ne bi otkrio njezin sadržaj, javlja BBC ovih dana.

Publika na filmskom setu jednosatnog showa sastojala se isključivo od posebno pozvanih gostiju, dok su neke scene snimljene ranije kako bi ostale tajne.

Predsjednik producentske kuće Warner International Television Peter Roth izjavio je kako je "iznimno zadovoljan finalom serije koji će u SAD-u biti prikazan u svibnju".

Serija je u posljednjih šest godina najgledanija televizijska humoristična serija u SAD-u.

Zahvaljujući seriji glavni glumci Jennifer Aniston, Courteney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer postali su zvijezde svjetskog ugleda.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije snimanja finala proteklog vikenda, Aniston je rekla novinarima da se svi u ekipi osjećaju "kao da jure prema zidu".

Lisa Kudrow je dodala: "Prisjećajući se se kako smo se zabavljali ne pomaže mi rastat se. Mislim, upravo na to ne bih smjela misliti jer me to najviše rastužuje".

Glumačka ekipa obilježila je kraj serije tajnom zabavom u Los Angelesu u subotu navečer.

Konačna epizoda prikazat će se na tv postaji NBC 6. svibnja, a cijena za reklame koje bi se emitirale za vrijeme prikazivanja finala navodno dostiže dva milijuna dolara.

NBC priprema seriju koja će se temeljiti na liku Joeyja u tumačenju zvijezde "Prijatelja" Matta LeBlanca.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara