Tajči se vratila u Ameriku: Bilo je lijepo biti zvijezda, a šteta je i što ne mogu u subotu do placa

Foto: Facebook

TATIANA CAMERON, u našim krajevima poznatija kao Tajči, nakon nekoliko dana u rodnoj Hrvatskoj vratila se u Ameriku. Točnije, u Cincinnati gdje živi sa suprugom i djecom te se bavi pjevanjem spiritualne glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na našim prostorima proslavila pjesmama "Moj mali je opasan" i sličnim, Tajči danas više nije curica već zrela žena. Osim što je ostala iznenađena medijskom pompom koja se digla oko njenog povratka te najavljenog koncerta u rujnu, priznala je i kako joj domovina ponekad nedostaje. Točnije, zagrebačka tržnica Dolac. To je napisala i na Facebooku ispod slike koju je objavila, a na njoj je s prijateljicom u kupnji sviježeg voća i povrća.

"Bilo je lijepo na trenutak biti `zvijezda` - s hrpom ljudi oko mene koji su se brinuli da sve štima. Još ljepše imati priliku podijeliti par riječi onako od srca i s dušom kroz intervjue. Ali najljepše je što se onda mogu vratiti u `normalni` život gdje se mogu posvetiti djeci i sitnim radostima. (Šteta je samo što sam toliko daleko... i što ne mogu u subotu do placa :)", napisala je, osim toga u svoj status na engleskom dodala je kako će i taj "normalni" život trajati tek dva tjedna jer onda kreće na turneju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara