Tajna ljubav ministra Kalmete čeka bebu

Tajna ljubav ministra Kalmete čeka bebu

NAKON osam godina tajne veze sa suradnicom iz zadarskog Poglavarstva Dolores Grdović ministar Božidar Kalmeta odlučio se na početak novog života. Kalmeta je potvrdio da se prije 6 mjeseci razveo od supruge Elizabet te da će po treći pu postati otac.

Priča o razvodu ministra Kalmete (47) već odavno kruži Zadrom, no nitko od prijatelja i rodbine bivšeg gradonačelnika nije želio reći niti riječi.

Sada kada se gradom proširila priča da je Kalmetina djevojka Dolores trudna, ministar i potpredsjednik HDZ-a u izjavi za Story priznao je da će postati otac po treći put te da započinje novi život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veza novinarke Dolores Grdović i ministra Kalmete počela je prije osam godina, dok je on još bio gradonačelnik, a ona pročelnica zadarskog Gradskog ureda zadužena za odnose s javnošću.

Iako se ministar Kalmeta od supruge razveo prije šest mjeseci, njegova obitelj, pa i sama bivša supruga, nisu htjeli to potvrditi. Ministrova majka pak je rekla da njezin sin živi s Elizabet i njihovo dvoje djece, 16-godišnjom Marijom i 20-godišnjim Antom.

O problemima u Kalmetinom braku govori se zadnje tri godine, iako tajna veza traje već osam godina. Ministar se na razvod, navodno, odlučio zbog želje da se oženi s desetak godina mlađom Dolores.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara