Tajno vjenčanje Karoline Šprem?

NAJBOLJA hrvatska tenisačica Karolina Šprem u tajnosti se udala za Zagrepčanina Bornu Bikića, barem ako je suditi prema anonimnim izvorima bliskim obiteljima Šprem i Bikić, javlja Večernji list.

Iako Šprem u razgovoru za časopis Extra! nije željela potvrditi informaciju da je u vezi s 28-godišnjim Bikićem, kao ni da joj je upravo on novi trener, "Večernji" neslužbeno doznaje da su se Borna i Karolina tajno vjenčali tokom njezine američke turneje.

Podsjetimo, Varaždinka je nedavno prekinula dugogodišnju suradnju s trenerom Sašom Hiršzonom, a u medijima su se odmah pojavila nagađanja da je suradnja prekinuta zbog Karolinine veze s Bikićem. No, ona je to demantirala tvrdeći da je do toga došlo zbog međusobnih trzavica.

Borna Bikić bio je trener srpske tenisačice Jelene Dokić od lipnja 2003. do srpnja 2004. Dokić je navodno u vezi s Borninim bratom Tinom, zbog kojeg se i posvađala s ocem i preselila u Monte Carlo. Večernji list dodaje kako Dokić i Šprem ne povezuje samo Borna Bikić, nego i prijateljstvo van teniskih terena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara