Taksist o tučnjavi triju žena: "Jedva sam ih razdvojio, izgrebane i izgrizene"

Taksist o tučnjavi triju žena: "Jedva sam ih razdvojio, izgrebane i izgrizene"
Screenshot: Twitter

NAKON što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj se u beogradskom taksiju tuku tri žene, javio se i taksist u čijem se taksiju ova nemila scena odigrala. 

"Zvali su me da mi jave da se tri žene tuku u mom taksi vozilu. Dotrčao sam i pokušao ih razdvojiti, a ljudi oko mene su se smijali", ispričao je on za srpski Blic

Prema njegovim riječima, sve je počelo u ranim jutarnjim satima. Taksi je bio parkiran na ulici, a on je, tvrdi, bio u blizini kad su mu kolege javili da se žene tuku u njegovom automobilu. 

"Dotrčao sam do auta i ugledao nevjerojatnu scenu, bio sam u šoku. Vidio sam tri žene kako se tuku i prepoznao svoje dvije prijateljice, koje su inače sestre. Zato sam, kao što bi svaki normalan čovjek uradio, odmah priskočio u pomoć. Pošto je moja prijateljica bila djelomično izvan vozila, pokušao sam je povući i tako ih razdvojiti, ali sam onda vidio da je druga vuče za kosu. Pustio sam je jer bi to bio kontraefekt", opisao je. 

Nakon toga je, kaže, zastao razmisliti kako da ih razdvoji i prekine svađu, dok je njegov kolega to mirno gledao, a prolaznici se smijali. 

"Nije mi bilo smiješno ni u jednom trenutku. One su bile izgrebane, izgrizene, a nastavljale su psovati i tući se. Pomislio sam da će mi slomiti sjedišta. Bio sam u šoku i cilj mi je bio samo da ih razdvojim. Zato sam prošao s druge strane, otvorio vrata i povukao jednu za ruke. Tek tada je tučnjava prestala", priča on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara