Tamara Ecclestone: Bernie će uvijek biti moj tata iako je povrijedio mamu

Foto: PETA
TAMARA ECCLESTONE, kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, u jednom intervjuu napokon je progovorila o rastavi svoji slavnih roditelja. Priznala je kako nije znala da njen 80-godišnji otac hoda sa 31-godišnjom Fabianom Flosi sve dok nije pročitala to u novinama i dodala kako ni njenoj majci nije lako gledati kako je Bernie u vezi s nekim koga je ona mogla roditi. "Pitam se kako bi se on osjećao da mu kažem da sam u vezi s čovjekom od 75 godina. Ne želim o tome ni razmišljati jer ne mogu to ni razumjeti", izjavila je Tamara.

Osvrnula se i na očevu knjigu "No Angel" u kojoj je njenu majku opisao kao hirovitu ženu koja je manipulirala njime tijekom braka. "To je bila jedna od najtežih stvari koje sam morala čitati. Ne znam zašto je to rekao, moja mama je dobra osoba", rekla je. Dodala je i kako će Bernie uvijek biti njen otac te će ga uvijek voljeti. "Čak i ako želite povrijediti bivšu suprugu, ona je uvijek majka vaše djece. Mrzite je ako želite, ali mora postojati neko poštovanje", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamin posao je bio da drži obitelj na okupu, ona i tata nikad nisu išli na sud, a novac je uvijek bio na njeno ime jer joj je vjerovao. Sada kada su se rastali došlo je njezino vrijeme. Bilo mi je lakše prihvatiti da se to nije dogodilo zbog druge osobe, jer ona nije izlazila s nekim drugim otad. Naučila je biti sretna sama", rekla je Tamara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara