Tanja iz Ljubav je na selu na Instagramu napisala: "Odje*ala sam ga"

Tanja iz Ljubav je na selu na Instagramu napisala: "Odje*ala sam ga"
Foto: RTL

GLAVNA zvijezda ovogodišnje sezone showa "Ljubav je na selu" je definitivno Tanja Šustić, 20-godišnjakinja koja je svoju sreću pokušala pronaći na Ekvadoru. 

Emisija je ušla u svoju završnu fazu, a kandidati su morali odlučiti koga vode na romantično putovanje. Kao i sve dosad kod Daniela Granje, čija je Tanja kandidatkinja, ni ovo nije prošlo bez dodatnih tenzija. Mladi Ekvadorac na put je htio povesti Maju, koja ga je odbila. Budući da s njim nije htjela poći ni druga kandidatkinja Ivana, Daniel je pitao Tanju želi li ona, no upozorio ju je da mora poraditi na ponašanju.

Daniel tvrdi da je na kraju odlučio da je ipak ne želi voditi na put, no samoprozvana kraljica džungle tvrdi da to nije istina.

"Da se razumijemo za sad i svagda, ja sam odlučila ne ići na romantično putovanje, dobio je odjeb", napisala je Tanja na Instagramu.

Obrat u emisiji dogodio se kad je Ekvadorac predstavio svoju novu djevojku Dunju, s kojom se već neko vrijeme dopisuje, no ona se nije prijavila u emisiju zbog svoje sramežljivosti. 

Dunja ima 18 godina, što je Tanji dalo dodatnu inspiraciju. 

"Skupljamo Dunji za knjige. Djevojka 18 godina, još u školu ide."

Jedna pratiteljica je pitala Tanju kako to da je Daniel završio s drugom ženskom, ona je opet  u svom stilu odbrusila. 

"Zato jer sam ga odjebala. Pa onu malu s dopisivanja nakon 4 mjeseca nagovorio na putovanje da ne ide sam, jer smo ga nas tri odbile", napisala je.

Naravno, ni natjecateljicu Maju nije pustila na miru, koju je tijekom cijelog showa zadirkivala zbog djeteta. 

"Ostavila bebu 14 mjeseci staru da bi išla tri tjedna na drugi kraj svijeta" napisala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara