Tarik Filipović: Obitelj je najjača karika u mom životu

Tarik Filipović: Obitelj je najjača karika u mom životu

Foto: Borna Čavrag/Index

TARIK FILIPOVIĆ otkrio je za Index čime se bavi u posljednje vrijeme. Osim standardnog voditeljskog posla na HRT-u, Filipović glumi u predstavi "Mrtve duše" te uživa u obiteljskom životu. "Zadovoljan sam showom, i dalje imamo standardnu gledanost kakvu smo imale i u najbolje vrijeme "Milijunaša", gledanost nam nikad ne pada ispod te neke granice i jako smo zadovoljni. Izašla je predstava "Mrtve duše", a proslavili smo i 50. prikazivanje "Spektakluka". Rene mi je najbolji i najdraži partner, smatram ga najboljim glumcem kod nas, ako to i nije", otkrio nam je Tarik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje što preferira, film ili kazalište, Tarik je odlučno odgovorio kako u posljednje vrijeme više voli film. "Uvijek sam govorio kazalište, ali trenutačno da me netko pita da li bi radije pet godina snimao filmove ili radio predstave, rekao bih film. Ljepši je, slađi je, a i željan sam ga. Nemam omiljene redatelje i uloge, volim raditi sa svim ljudima koji znaju dobro svoj posao", izjavio je Tarik.

Prelaske iz pjevačkih u glumačke vode te glumce bez obrazovanja, Filipović komentira ovako: "Ako netko dobro pjeva, neka pjeva. Ako netko nema školu za glumu, a dobar je, zašto ne. Ali, ljudi su sve to olako shvatili, ovo što rade u nekim serijama, to je zločin". "Obiteljski život je i dalje divan, to je najjača karika u mom životu", zaključio je glumac i voditelj o svojoj obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara