"Tata sere protiv mene!" - može li se Vlatka tako izboriti za Lanu?

"TATA mi te ne dopušta vidjeti, sere protiv mene, on tebe uopće ne voli, ja sam te odgajala, a ti mi se ne javljaš", prenose domaći mediji rečenicu Vlatke Pokos kojom je na ulici pokušala uspostaviti kontakt s Lanom Radeljak, djevojčicom koju je do prije godinu dana odgajala kao vlastitu kćer, a prema tvrdnjama Dikana Radeljaka, uz to i sustavno zlostavljala. Očajna u namjeri da vidi djevojčicu, Vlatka je prema mišljenju bivšeg supruga prekršila svaku mjeru pa sad pred sudom pokušava dokazati da je zapravo nikad nije udarila i da je cijela priča još jedna u nizu zlonamjernih Dikanovih izmišljotina.

Na jučerašnjem ročištu doznalo se i kako Lana Radeljak na Vlatku ne reagira s oduševljenjem - nakon što je pjevačica djevojčici objasnila kako "tata sere protiv nje", sedmogodišnjakinja je počela vrištati i zaključala se u automobil. Bivšu pomajku, naime, nije vidjela gotovo godinu dana, a njezina se okolina svim silama trudila da ne pročita ili vidi išta od svega što se pisalo o njezinoj obitelji pa je ostala šokirana ispadom Vlatke Pokos i reagirala - tipično dječji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlatka Pokos do svjedočenja Lane, koja će u svojoj sedmoj godini morati pred sud, ne želi davati komentare, ali Josip Radeljak rekao nam je što misli o njezinom zahtjevu: "Istina je da je Vlatka tražila Lanu za svjedokinju. Može je biti sram! Lana će jednog dana doznati sve o Vlatki, a ja sam zgrožen ovim njezinim zahtjevom. Ne volim i ne želim svoju curicu voditi po sudovima, nije to zaslužila nakon svega što joj se u životu dogodilo. Kad Vlatka već inzistira, u sudnici će imati priliku čuti sve što joj imam za reći".

Osim borbe za viđanje Lane Radeljak (a stručnjaci joj daju male šanse), Vlatka Pokos bavi se i snimanjem novog albuma - nakon što je nastupila u finalu Hrvatskog radijskog festivala, nastavlja sa snimanjem novih pjesama koje bi svjetlo dana trebale ugledati ove jeseni.  Budući  da je prošli album "Na dohvat ruke" obilovao osobnim tekstovima u kojima je spominjala i pokojnu Enu Begović, ne sumnjamo da će se novonastala situacija u privatnom životu odraziti i u novim pjesama.

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara