Tatjana Jurić zaboravila da je bila dio "Vruće patrole" (ali fotka je tu da je podsjeti)

Tatjana Jurić zaboravila da je bila dio "Vruće patrole" (ali fotka je tu da je podsjeti)

DOK MANEKENKE i modeli tvrde kako biti dio tog "kvazi glamuroznog" manekenskog svijeta nije lako, oni koji se nikada nisu okušali u toj ulozi tvrde kako je "zasigurno lako šetuckati simo tamo i dobiti fine novce za to", a RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić, koja će voditi emisiju Top model, objašnjava kako to uistinu izgleda.

"Hodati cijele dane po castinzima, biti sama u metropoli, ući u prostoriju i misliti da su sve druge bolje od tebe - sve je to dio odrastanja svake mlade djevojke, a s Top modelom želimo pokazati kako svaka djevojka ima svoju ljepotu i kvalitete", rekla je Tatjana za Ekran.

Emisija Top model počinje s prikazivanjem od sutra u 20 sati, a Tatjanina uloga je povezivati cijelu emisiju, odnosno povezivati djevojke i članove žirija.

"Mnoge te djevojke nemaju još jasnu sliku što žele"

"Djevojke procjenjujem na temelju njihova nastupa, želje za radom, odnosima prema drugim djevojkama, ali i napretku koji ostvaruju učeći o svemu što je u modi bitno - hod, poziranje, komunikacija", rekla je Jurićka koja je naglasila kako se pri ocjenjivanju stavlja u poziciju djevojaka jer je i sama nekoć bila mlada i ambiciozna cura koja je satima stajala pred objektivom i plesala kako su drugi svirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnoge te djevojke nemaju još jasnu sliku što žele (a Tatjana je u njihovim godinama imala?, op.a) ili što ih čeka u modnom svijetu. Mnoge od njih misle da je to lakši put do uspjeha, da im je uspjeh zagarantiran i da će vrlo lako proći početnu fazu", objasnila je Tatjana koja je očito zaboravila kako je i onda nekoć mislila da je to lakši put do uspjeha.

Tatjana je bila dio" Vruće patrole" kada se borila za naslovnicu Playboya

Podsjećamo, za Tatjanu Jurić je većina Hrvata prvi put čula kada je prije nekoliko godina bila dio ekipe "Vruće patrole Jutarnjeg lista i Playboya". Tada je zajedno s još nekim djevojkama putovala po Jadranu i slikala se polugola u raznim pozicijama, primjerice mokra u bijeloj majci na banani koju je vukao gliser. Cure koje su bile dio Vruće patrole borile su se za naslovnicu Playboya, a Tatjana Jurić tada nije uspjela pobijediti.

L.V.
Foto: Jutarnji list, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara