Tatu brane svoj seksi imidž

Tatu brane svoj seksi imidž

DJEVOJKE iz ruskog pop dua Tatu, koji se probio pomoću imidža teen lezbijki, izjavile su za BBC kako "uopće ne pokušavaju biti kontroverzne".

Tatu su, nakon učestalih kritika o pretjeranom naglašavanju svog navodnog lezbijstva, stale u obranu svog naglašenog seksualnog imidža, tvrdeći kako samo prikazuju svoj način života.

U razgovoru za BBC-ev Radio 1, članica Tatu-a Lena Volkova, upitana o iskorištavanju lezbijstva u promotivne svrhe, izjavila je: "Mi ne govorimo ljudima da se ponašaju ovako ili onako, ne tvrdimo da je to bolje od nečeg drugog. Samo pokazujemo da takve stvari postoje u životu, da nisu ništa čudno. To nije čudo, to je život. Mi zaista ne pokušavamo biti kontroverzne."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatramo da bi svatko trebao koristiti vlastitu glavu kad donosi odluke, svatko bi morao sam odlučivati što će napraviti, a što neće." - dodala je Lena.

Nakon nedavno objavljenih vijesti o grupi naslovljenih "Tatu: Vodimo ljubav triput na dan", "Ruske lezbijke Tatu u novom seks skandalu" i "Tatu poziraju za Playboy", dozvolite nam malu sumnjičavost u pogledu iskrenosti djevojaka iz grupe Tatu.

Drugi singl Tatu-a, pjesma nazvana "Not gonna get us", koja (za divno čudo) kao i prvi singl govori o "zabranjenoj" lezbijskoj ljubavi, biti će objavljena slijedećeg mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara