Tehnologija za vjernike: Ova aplikacija garantira da će vas odvesti na put za raj

Tehnologija za vjernike: Ova aplikacija garantira da će vas odvesti na put za raj

Screeenshot: Sinner2Saint

BUDUĆI da za gotovo sve što vam padne na pamet već postoji aplikacija, zapravo je bilo samo pitanje vremena kada će se netko dosjetiti napraviti jednu i za vjernike.

Sinner2Saint je upravo takva aplikacija, koja bi trebala postati "osobni trener vaše duše" i "katoličkim grešnicima pomoći u izbjegavanju grijeha kombinacijom molitve, kajanja, čitanja Biblije, klanjanja, citata svetaca i vjerskih autora", tvrde autori.

Na web stranici Sinner2Saint aplikacije mogu se naći "vježbe za dušu" koje bi vam trebale pomoći da se othrvate požudi i oholosti i istrenirate u suosjećanju, opraštanju i ljubavi, što bi vas, posljedično, trebalo staviti na pravi "put za raj".

Sistem je prilično jednostavan: u sklopu aplikacije morat ćete samo odabrati grijehe kojima ste skloni, a zatim ćete dobiti upute u obliku molitvi, kajanja i citata koji bi vas trebali izvesti na pravi put.

Slično kao kod aplikacija koje prate vaše korake ili prijeđene kilometre ako se bavite trčanjem, i Sinner2Saint će pratiti vaš napredak i obavijestiti vas kako vam ide - sve dok od "grešnika" ne postanete "svetac".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara