Tenisač koji je bio u vezi i s Hrvaticom: Spavam s obožavateljicama svaki tjedan

Tenisač koji je bio u vezi i s Hrvaticom: Spavam s obožavateljicama svaki tjedan
Foto: Instagram

NICK KYRGIOS šokirao je fanove tijekom Fortnite streama u kojem je otkrio kako redovito spava s obožavateljicama kad je slobodan.

Tenisač koji je nedavno prekinuo s ruskom tenisačicom Annom Kalinskayom, a bio je u vezi i s hrvatskom tenisačicom Ajlom Tomljanović koja mu je oprostila "nestašluke" s drugim ženama, odgovarao je na neka pitanja fanova.

"Da", rekao je 25-godišnji tenisač kad su ga pitali bi li spavao s obožavateljicom. "Da budem ozbiljan, ako nisam u vezi, to se događa na tjednoj bazi", rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

Kyrgios, kojeg su u rujnu prvi put povezivali s 21-godišnjom Ruskinjom, dodao je kako mu je jedna obožavateljica privukla pažnju tijekom meča protiv Rogera Federera. "Htio sam je izvesti na piće", rekao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

Kalinskaya, 95. igračica svijeta, ranije ovaj mjesec otkrila je kako nisu ostali prijatelji nakon prekida. "Prekinuli smo. Nismo prijatelji. Razumijem da ste mu prijatelji i to je u redu, ali neću razgovarati o njemu", rekla je tada, prenosi news.com.au.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on

"Bez obzira na to što prolazite... nemojte dopustiti nikome da vas slomi, budite jaki i nemojte izgubiti svoje ja", poručila je tenisačica 2. svibnja.

Prije nje, Kyrgiosa su povezivali i s Beatrice Bouchard, sestrom kanadske tenisačice Genie Bouchard.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara