Težak dan za Tonyja Cetinskog: "Vratio si mi vjeru u anđele koji hodaju zemljom"

Težak dan za Tonyja Cetinskog: "Vratio si mi vjeru u anđele koji hodaju zemljom"
Foto: Instagram

PJEVAČ Tony Cetinski u svojim objavama se rado sjeća svog makedonskog "bratka", Toše Proeskog, a nikad nije skrivao koliko ga je pogodila njegova prerana smrt. Kao i svake godine, Tony je odlučio obilježiti obljetnicu Tošine smrti emotivnom objavom na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

"Svake nam godine dolazi taj dan, to jutro kao nešto što ne želimo saznati, čuti ni slutiti no ipak nemilosrdno dođe i podsjeća nas koliko smo krhki i kako nikada ne znamo što nam nosi sljedeći dan.
Jako je teško evo već dvanaestu godinu prihvatiti kako te nema tu. Jedina nam je nada to što si bio i ostao dokaz da anđeli u ljudskom obliku postoje i ostaju uvijek tu kraj nas.
Uvijek volim reći i ponoviti, da si bio stvarno poseban. Zahvaljujući tebi , tvom ponašanju, skromnosti, djelima, siguran sam, da su anđeli tu s nama i u ljudskom obliku. Bio si jedan od onih ljudi koji vraćaju vjeru u ljudskost, u anđele koji hodaju zemljom.
Mogao si tu na zemlji još puno toga, ali sve ćemo nadoknaditi kada se jednom sretnemo gore u svemiru, na nekom proplanku.
Dragi Toše volimo te do posljednjeg daha. ZAUVIJEK BRATKO MOJ", poručio je Tony. 

Njegove je fanove ova poruka duboko dirnula te su se u komentarima i sami prisjetili pokojnog pjevača. 

"Spavaj mirno sa anđelima kakav je i sam bio", "Nikad zaboravljen", "Bravo Toni,bas tako bio je anđeo u ljudskom obliku. Hvala ti za ljepe reci", pisali su oni, a jedna je obožavateljica napisala da od Tošine smrti ne slavi svoj rođendan, koji se poklopio s danom kad je on umro. 

Tony je na Instagramu objavio i kolaž od šest slika koje zajedno čine fotku njega i Toše na kojoj piše "Toše forever" uz dodane emotikone srca i ruku sklopljenih u molitvi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara