The Bambi Molesters na kompilaciji ˝Tribute To Morricone˝

NAKON sjajnih kritika njihovog zadnjeg albuma u svjetskim glazbenim časopisima, The Bambi Molesters našli su se i na jednoj zanimljivoj kompilaciju, koju su sami uredili.

Projekt  su više od godinu dana pripremali Dalibor Pavičić i Larry White, a pored domaćih Bambi Molesters (koji izvode "A Gun For Ringo") na njoj je još 16 pjesama nekih od najjačih imena rock and roll instrumentalne scene.

Spomenimo tako The Atlantics, samo za ovu priliku ponovno okupljeni legendarni surf bend iz Australije koji izvodi "The Good, the Bad and the Ugly" i Davie Allana, legendu bikerskih soundtracka 60-tih.

Od američkih bendova tu su The Penetrators, The Hellbenders, Pollo Del Mar, zatim Dave Wronski, Bernard Yin i Dave Arnson, Di Dollari, 3 Balls of Fire itd.

Ostatak je internacionalna "ekipa" Cosmonauti i Bradipos IV (Italija) i The Langhorns (Švedska). Omot za ovaj jedinstveni projekt napravio je Don Vigeant, dizajner iz San Francisca, a album se u domaćim trgovinama nalazi od 13.12.

Uz to, The Bambi Molesters imaju i novi spot/singl sa svog zadnjeg albuma "Sonic Bullets 13 From The Hip", za pjesmu "Chaotica", koju izvode s Peter Buckom iz R.E.M.-a. Spot su sami montirali koristeći se starim američkim televizijskim reklamama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara