Tifon postao najveća mreža benzinskih postaja koja nudi isključivo goriva s aditivima

Tifon postao najveća mreža benzinskih postaja koja nudi isključivo goriva s aditivima
Foto: Press

S POČETKOM srpnja Tifon je uveo novost u portfelj svojih goriva te sada sva EVO dizelska i benzinska goriva iz ponude sadrže aditive i poboljšana su inovativnom i inteligentnom EVOTECH formulom. Naziv je to njihove linije aditiva, a riječ je o molekuli koja sadrži inteligentne elemente:

  • za čišćenje motora
  • za suzbijanje korozije
  • protiv trenja kod benzinskih te pjenjenja kod dizelskih goriva

Oslanjajući se na godine iskustva, Tifon svoja EVO goriva kontinuirano poboljšava u skladu s najvišim europskim standardima kvalitete. Taj se pristup ogleda u samom nazivu goriva, jer se riječ EVO odnosi na EVOLUCIJU, kao i stalnim ulaganjima s ciljem stvaranja visokokvalitetnog goriva.

Ovoga puta, tvrtka Tifon odlučila je napraviti još jedan iskorak u povećanju kvalitete svojih goriva te sada i 'običan' dizel također sadrži EVOTECH formulu. Drugim riječima, 'običan' dizel na Tifonu više nije običan te s time cjelokupnu ponudu njihovih EVO dizelskih i benzinskih goriva sada čine goriva s aditivima.

Upotrebom aditiviranih EVO Diesel ili EVO Eurosuper 95 goriva postiže se efikasan i dugotrajan učinak čišćenja. Dodatak aditiva svojim deterdžentskim djelovanjem jamči veću čistoću motora i zaštitu od korozije, dok s druge strane radni vijek motora čini duljim, a sam automobil postaje učinkovitiji i lakši za održavanje.

Količina aditiva u EVO Premium (EVO Eurosuper 100+ Premium i EVO Diesel Premium) gorivima dodatno je povećana, pa ona utječu na automobil još bolje: osiguravaju izvrstan učinak čišćenja, bolje performanse te optimiziraju potrošnju.

  • EVO Diesel Premium sadrži  55% više EVOTECH formule u odnosu na EVO Diesel
  • EVO Eurosuper 100+ Premium sadrži  44% više EVOTECH formule u odnosu na EVO Eurosuper 95

Valja istaknuti kako se korištenje EVO Premium goriva posebno preporuča prije dužih putovanja te prilikom svakog trećeg točenja goriva, no mogu se neprestano upotrebljavati u svim vrstama dizelskih i benzinskih automobila.

Više informacija o EVO gorivima te inteligentnoj EVOTECH formuli dostupno je putem linka u nastavku: http://evo.tifon.hr/.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?