Tihana Harapin Zalepugin: Obožavam ići u Afriku, to mi je kao da sam došla Majku Zemlju obići

Foto: Borna Čavrag/Index

TIJEKOM otvaranja jednog zagrebačkog dućana susreli smo modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin. Poput brojnih Hrvata, ona već ima svoj plan za blagdane, a otkrila ga je i nama. Tako nam je rekla da je za Božić od supruga dobila put u New York na koji će otići koji dan nakon Nove Godine.

"Veselim se strašno odlasku u New York, ne idem, naravno, prvi puta, bila sam već u nekoliko navrata i kad god Saša pita što hoćeš za Božić, kažemu mu `Hoću i za Božić i za Novu Godinu i za rođendan, pokloni mi New York`. Volim ga u tom zimskom periodu i znam da je hladno, puše i sa jedne i sa druge strane, ali ja volim taj jedan ugođaj njihov i onaj veliki bor na Rockefellerovom klizalištu i dobre su njihove rasprodaje, volim pogledati i neku predstavu. Obično idem na Mamma Mia predstavu koja mi nekako daje pozitivnu energiju, to je čaroban grad, ima neku posebnu energiju. Ja sam proputovala cijeli svijet, ali jedino je New York grad za koji ću ja kupiti avionsku kartu i hotel platiti, a ovo drugo kombiniram s poslom nekako", ispričala nam je Tihana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kada dođem u Afriku kao da sam došla Majku  Zemlju obići, to je jako poseban kontinent"

Pitali smo je postoji li ipak još neko mjesto na koje bi htjela otići, a ona je rekla: "Voljela bih otići i bilo gdje u Afriku, bila sam u Sun Cityju, u Južnoj Africi sam bila tri puta. Tamo je tako poseban zrak, ne znam, ja kada dođem na taj kontinent kao da sam došla Majku Zemlju obići. Jako volim Afriku, kada odete jednog dana probajte osjetiti tu neku divljinu, prirodnost, to je nešto posebno".

"Bila sam u Las Vegasu, ali nisam baš neki kockar, uživala sam u gradu"

Kako je proputovala mnoga mjesta, otkrila nam je da je oduševljena i Las Vegasom u kojem je bila samo jednom, ali želi ići opet. "Jako volim Las Vegas i voljela bih opet otići u njega jer je to mjesto koje si je mali Ivica zamišljao kako bi si on napravio ludnicu od jednog grada, tamo imaš sve, i piramide i Veneciju i Pariz i New York, sve je tamo napravljeno", rekla je. Morali smo je pitati i je li, poput većine posjetitelja bila u kasinu i okušala svoju sreću, a ona je objasnila: "Bila sam u kasinu, ali nisam. Ne možete ne biti kada su automati i u WC-u. Ne možete ih izbjeći, ali nisam se kockala, nisam kockar".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara