Tijekom seksa puknuo mu je penis: "Bilo je užasno, koštalo me 400.000 kuna"

Tijekom seksa puknuo mu je penis: "Bilo je užasno, koštalo me 400.000 kuna"

Foto: Instagram

ROSS ASDOURIAN, 32-godišnjak kojem je tijekom seksa puknuo penis, ispričao je da je čuo samo "zvuk pucanja", a bol koju je osjetio opisao je kao "11 na ljestvici od 1 do 10".

Ruptura mišića penisa i slomljena uretra dijagnoza je koju je dobio nakon najgore stvari koja mu se mogla dogoditi tijekom seksa. O svojoj ozljedi ovaj Njujorčanin progovorio je u australskom radijskom showu "Kyle and Jackie O". Trenutno po Australiji promovira svoju knjigu "Slomljena banana". Iz naslova je prilično jasno da je knjiga autobiografska.

"Seksali smo se u doggy pozi kad sam ga izvadio. Htio sam ga staviti nazad, ona je krenula prema meni... I čuo se veoma glasan 'puc'", ispričao je. Važno mu je bilo naglasiti da je žena s kojom se seksao "bila bolja od prosjeka". Dodao je da je istog trena nazvao hitnu pomoć.

"Nisam vrištao jer, ako ste ikad osjetili stvarnu bol, znate da ne bučite. Neki zvukovi izlaze, ali ništa strašno", rekao je.

Opisao je da je njegova partnerica još uvijek bila na sve četiri, potpuno zbunjena. Dodao je da isprva nije ni željela znati što se dogodilo.

Ozljede s bile toliko teške da su i djelatnici hitne službe bili šokirani, kaže. Liječnici su uspjeli sanirati ozljede, a nakon dugog, bolnog i skupog oporavka vratio je 80-90 posto dotadašnje funkcije penisa. Dosad je na liječenje potrošio oko 400.000 kuna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara