"Tim Orešković" sutra će dokazati da je baraka uistinu Crnojin "topli dom"

"Tim Orešković" sutra će dokazati da je baraka uistinu Crnojin "topli dom"

Foto: Press

"TIM OREŠKOVIĆ" posljednjih se tjedana bavio zivkanjem hrvatskih i susjednih političara, a budući da je i do njega došao skandal o baraci ministra Mije Crnoje, odlučio je stati u njegovu obranu.

Kako je za Index rekao Davor Jurkotić, voditelj showa "U zdrav mozak", "Tim Orešković" će sutra održati press konferenciju ispred barake na spornoj adresi Gradna 85B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokazat ću da Crnoja stvarno tamo živi", rekao nam je "Orešković". Što je pronašao iza zatvorenih vrata Crnojinog "toplog doma" moći će se provjeriti i u videu koji će javnosti sutra postati dostupan.

Jurkotić je posljednji u nizu onih kojima je skandal oko Crnoje poslužio kao inspiracija za šalu. Posljednjih je dana tako spornu baraku "posjetio" i Marko Grubnić, "Ivan Vilibor Sinčić" i "John Travolta", a društvene mreže preplavljene su dosjetkama, montažama i GIF-ovima s istom temom.

Za razliku od drugih koji su Gradnu 85B posjetili uz pomoć Photoshopa, Jurkotić ističe da je "Tim" doista obišao straćaru i potrudio se snimiti što ona skriva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara