Timošenko i Sakašvili nadahnuli predložak za porno film

BLISKI odnosi ukrajinske premijerke Julije Timošenko i gruzijskog predsjendika Mihaila Sakašvilija bili su nadahnuće za scenarij erotskog filma u kojem se izmjenjuju ljubav, seks i politika, čije će snimanje uskoro početi u Rusiji.

Kratkometražni 26-minutni film "Julija" biti će posvećen ljubavnoj priči Julije i Mihaila, koji se potajno sastaju Moskvi, razgovaraju o politici i vode ljubav u helikopteru kojo nadlijeće rusko-gruzijsku granicu, rekao je producent filma Aleksandar Valov, prenosi AFP.

"U scenariju ni njihova imena ni funkcije nisu navedeni, neće biti nikakvog diplomatskog skandala", tvrdi ultra-nacionalistički zastupnik Aleksej Mitrofanov kojeg su autori scenarija konzultirali tijekom rada na političkim dijalozima likova.

Ali će u mladoj ženi s čuvenom pletenicom smotanom u obliku krune na glavi prepoznati inspiraciju "narančaste revolucije i seks-simbol Ukrajine", drže autori.

Brojni ruski nacionalisti doživljavaju Juliju Timošenko i Mihaila Sakašvilija proamerički i antiruski orijentiranima.

Nadahnuće za tu "erotsku komediju" autori su dobili tijekom ručka producenta sa zastupnikom Mitrofanovim koji mu je pričao o "tajnom posjetu" Moskvi gospođe Timošenko.

"Svi smo taoci politike, ona nas prati posvuda. Mogli bismo na to gledati s humorom", ocijenio je Valov.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara