Tina Turner glumit će indijsku boginju

POP DIVA i budistica Tina Turner igrat će indijsku boginju u novom filmu dvojca MerchantIvory, pišu novine ovih dana.

Tina Turner, koja je prije četiri godine bila na uspješnoj oproštajnoj turneji, izjavila je kako je uživala što može napuniti stadion, "ali sad sam spremna za novu vrstu nastupa", rekla je za novine The Times of India.

Slavna zbog svojih energičnih nastupa u visokim petama i kožnim minicama, Tina će nastupiti u "Boginji", novom filmu u produkciji Merchanta i Ivoryja, piše taj list.

"Mislim da me Ismail (Merchant) izabrao zbog moga shaktija (unutarnje snage)", rekla je 64-godišnja Tina. "Posebna sam po tome što sam dugo izdržala i još sam tu".

Merchant, producent poznat po snimanju filmova s redateljem Jamesom Ivoryjem, rekao je da je Tina Turner u Indiji provela dva tjedna vježbajući klasičnu glazbu sa Zakirom Hussainom, indijskim virtuozom na tabli, malim bubnjevima.

"Za film će morati pjevati na latinskom i sanskrtu", rekao je on.

Tina Turner glumila je s Melom Gibsonom u filmu "Mad Max: Beyond Thunderdome". Prema vlastitim riječima, veseli se novoj ulozi "ne kao u Maxu, već kao boginja - to je prava snaga i prava ljubav".

Tina tvrdi da se, da to želi, može nositi s novom generacijom pop pjevača.

"Mogu stati uz svakoga od njih i izdržati", kaže Tina Turner. "Još sam ja u igri".Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara