Tip ima 34 godine i još uvijek je djevac, otkrio je i razlog

Tip ima 34 godine i još uvijek je djevac, otkrio je i razlog
Foto: Instagram

ISTRAŽIVANJE Sveučilišta u Chicagu pokazalo je da se broj djevaca u dobi od 25 do 35 godina udvostručio od 2008. godine. Ranije se djevičanstvo među muškarcima u toj dobi smatralo anomalijom, a danas ih je sve više, piše britanska seks stručnjakinja Tracey Cox za Daily Mail.

Neka istraživanja iz 2018. godine kažu da je jedan od osam muškaraca od 25 do 30 godina u Velikoj Britaniji djevac, a brojka se vjerojatno i povećala. 

Razloga za to je više, a među njima je ogroman rast online porno industrije i dating aplikacija zbog kojih su muškarci postali prilično nesigurni, smatra Cox.

Cox je razgovarala s muškarcima koji su još uvijek nevini.

Jedan od njih rekao joj je da je ostao djevac do kasnih dvadesetih zbog majčine afere s čovjekom koji nije bio njegov otac.

"Odrastao sam u kući u kojoj su dominirale žene, s mamom i dvije sestre. Mama je imala aferu koja je trajala nekoliko godina, što sam saznao kad mi je bilo 15 godina", kazao je i dodao da je njegova majka na kraju ostavila oca te da ga je to toliko povrijedilo da je izgubio interes za ženama i seksom.

"Nevinost sam izgubio s curom koja je imala 23, a ja sam imao 27. Trajalo je jako kratko", kazao je muškarac.

Jedan drugi tip djevac je sa svoje 34 godine. 

"Musliman sam, prilično sam religiozan i seks je za mene velika stvar. Svi moji frendovi su izgubili nevinost na nekoj zabavi uz piće, ali ja nisam htio tako", kaže te smatra da je i činjenica da ne pije isto odigrala ulogu jer mu se čini da seks ide uz alkohol.

"Želim imati zdrav, istraživački seksualni život, kakav imaju moji prijatelji i bojim se da ako završim s jako religioznom curom, ona neće biti otvorena za sve što želim u seksu probati. Ne želim seks bez osjećaja kakav imaju moji roditelji", zaključio je 34-godišnjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara