Tip pokazao Rihannine poruke koje su mu pomogle priznati dugo čuvanu tajnu

Tip pokazao Rihannine poruke koje su mu pomogle priznati dugo čuvanu tajnu
Foto: Instagram

VEĆINA homoseksualaca ima problem priznati rodbini i prijateljima svoju seksualnu orijentaciju. Tomas Haile iz Francuske borio se s istim problem dok nije stupio u kontakt ni manje ni više nego s Rihannom.

Tomas je neko vrijeme komunicirao s pjevačkom zvijezdom preko anonimnog Twitter profila te joj putem društvene mreže govorio i svojim teškoćama u životu.

''Rihanna me doslovno počela pratiti na Instagramu i odmah nakon toga na Twitteru. Komentirala mi je i lajkala fotke i nakon toga počeli smo se dopisivati. Imao sam probleme kod kuće u to vrijeme. Srećom, ona je proživjela slične stvari kao i ja i tu smo se našli'', ispričao je 20-godišnjak za Unilad.

Tomas kaže kako nije očekivao da će pop zvijezdu uopće biti briga za njega, no ona se i dalje javljala, pitala ga kako je i dala si truda upoznati ga bolje. Bila mu je starija sestra, kako Tomas kaže, te mu je pomogla izgraditi odnos s ocem, ali i u mnogim drugim stvarima.

I dok je mladić pričao pjevačici o problemima u obitelji, ona ga je u jednom trenutku upitala je li gay, a on je po prvi put u životu odgovorio da je. Rihanna mu nije savjetovala da prizna svima da je homoseksualac, već mu je rekla da obavezno to napravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

''Dušo, u redu je biti prestrašen, ali važnije je biti ono što jesi. Zapravo nemaš izbora. To nije odluka o kojoj trebaš razmišljati. Sloboda i unutarnji mir su najbolja stvar na svijetu. Tvoja obitelj možda neće razumjeti, ali srećom živiš u generaciji koja hoće'', napisala je Rihanna Tomasu u poruci koju je podijelio sa svijetom.

Iako priznaje da je bilo teško to napraviti, Tomas kaže da će doživotno biti zahvalan Rihanni na onome što je napravila za njega.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara