Tko je Janičin dečko?

Tko je Janičin dečko?

KAŽU da kad se jednom navučeš na sapunice, više nema povratka. Valjda je isto sa ženskim časopisa. Prošli tjedan prvi smo se puta pozvali na Gloriju, a već danas činimo to opet.

Ma koga više zanima tko je peti ortak i tko su članovi zločinačke skupine Grupo. Pitanje broj 1 u Hrvatskoj je - ima li Janica dečka i tko je on? Glorija u novom broju nudi odgovor.

Janičin dečko je Tomislav Šaša, 21-godišnji instruktor fitnessa i bodybuildinga u sesvetskom studiju Top Fit.

"otkako sam je upoznao, kao da sam preko noći ostario: druge cure me više ne zanimaju"

Njihova veza započela je, priča Tomislav novinarima Glorije, prije dvije godine. Upoznali su se na Fakultetu za fizičku kulturu u Zagrebu. "Iz zafrkancije sam je zamolio da mi napiše "S ljubavlju, Janica", što je ona i učinila. Nakon nekoliko minuta prišla mi je Janičina frendica i zatražila moj broj telefona. U biti je Janica napravila prvi korak, jer me ona prva nazvala" - rekao je Tomislav Šaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janica na Tomislava ima velik utjecaj i pomaže mu u donošenju važnih životnih odluka. Konkretno, "Ona me prije godinu dana podržala u želji da ispirsam jezik i ukrasim ga kuglicom. Janica me u svemu podržava i s njom dijelim svoje najintimnije tajne." - pohvalio se Tomislav.

Iako je Janica stalno na putovanjima, njihova veza traje zahvaljujući SMS porukama u nastavcima. Janica svom simpiću šalje "vrlo lijepe, romantične pjesme s ljubavnom potkom". Sentimentalni Tomislav "pjesme prepisuje u bilježnicu kako bi ih u miru mogao čitati."

Tomislav nije dobar samo u fitnessu već je, bit ćemo malo zločesti, i odličan investitor. Iako je Janica bogatašica, piće uvijek plaća on. Ne može se reći da se u njihovoj vezi ne zna tko pije, tko plaća, a bogme i tko će naplatiti.

Foto: Vedran Peteh, Gloria

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara