Tko je ukrao Božić malenoj Viti Mariji? Bolesna djevojčica traži svoju torbu punu igračaka

Tko je ukrao Božić malenoj Viti Mariji? Bolesna djevojčica traži svoju torbu punu igračaka

Foto: Facebook

SEDMOGODIŠNJA Vita Maria Crnko u srijedu se s roditeljima vraćala iz Rijeke za Zagreb Autotransovim autobusom, a tijekom putovanja izgubila je torbu punu najdražih igračaka.

"Danas smo se vraćali s božićnih blagdana od bake i dede iz Rijeke jer sutra idemo s Vitom u Ortopedsku bolnicu u Beč na pregled. Netko nam je greškom ili namjerno uzeo torbu iz prtljažnika autobusa i to baš onu u kojoj su Vitini rođendanski i božićni pokloni - njene najdraže igračke. Sada doma imamo dijete koje plače da joj je netko ukrao Božić i neutješno moli da joj se igračke vrate", napisala je njena mama Morana u srijedu na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malena Vita Maria ima rijetku genetsku bolest, kongenitalnu pseudoartrozu, čija je posljedica krhka kost potkoljenice koja se slomi i pri najmanjem nezgodnom pokretu.

"Molim one koji su dana 06. 01. 2016. u 15:55 putovali iz Rijeke za Zagreb Autotransovim autobusom (autobus hrvatske nogometne reprezentacije, bus br. 2) i uzeli crnu torbu punu igračaka da je vrate ili da mi jave gdje je mogu pokupiti i vrate mojoj Viti Božić", napisala je njena majka.

Vita danas ipak nije otišla na pregled u Beč zbog vremenskih neprilika pa se nalaznik torbe i dalje moli da se javi obitelji Crnko. 

 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara