Tom Cruise i njegov novi projekt nepoželjni u Njemačkoj

Tom Cruise i njegov novi projekt nepoželjni u Njemačkoj

NAKON što je na snimanju filma "Valkyrie" ozlijeđeno jedanaest statista, počela je istraga o mogućem nanošenju ozljeda iz nehaja, pa cijeloj filmskoj ekipi prijeti zabrana rada. Osim toga, glavni glumac Tom Cruise na udaru je tamošnje javnosti, jer Scijentološka crkva, čiji je sljedbenik, u Njemačkoj, najblaže rečeno, nije popularna.

Čini se da će film "Valkyrie", čije snimanje od početka prate problemi i kontroverze, morati potražiti lokaciju izvan Njemačke, jer im, zbog 11-ero ozlijeđenih statista, u toj zemlji prijeti zabrana rada. Naime, za teretno vozilo koje ih je ozlijedilo navodno je dan prije incidenta utvrđena tehnička neispravnost, što bi značilo da filmska ekipa nije poduzela potrebne mjere zaštite na radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Cruise od početka snimanja na udaru je tamošnje javnosti - njemački mediji proglasili su ga "glasnogovornikom antidemokratske sekte", kako nazivaju Scijentološku crkvu koju gorljivo zastupa i promiče gdje god stigne. Zbog njegovog "vjerskog opredijeljenja" filmskoj ekipi već je zabranjen pristup  Bendlerblocku, povijesnoj lokaciji u središtu Berlina, na kojoj je strijeljan Claus von Stauffenberg.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara