Tommy Lee: U Hrvatskoj sam se bojao kao nikad u životu

AMERIČKI rocker Tommy Lee izjavio je u jednom intervjuu kako najgore sjećanje sa svojih brojnih nastupa diljem svijeta nosi iz Hrvatske. Lee se, kako je rekao, "prepao kao nikada" nakon što je na jednom nastupu u Hrvatskoj morao zvati osoblje UN-a kako bi izvukao živu glavu.

Glazbenik, sin američkog vojnika i bivše grčke missice, je rekao da ga je prilikom jednog nastupa nakon završetka, okružila gomila naoružanih čuvara kluba u kojem je svirao prigodom otvorenja jednog teniskog centra.

Portal Contactmusic koji je članak o Leeu objavio danas, nije precizirao o kojem se događaju radi, no najvjerojatnije je riječ o prošlogodišnjem otvorenju teniskog centra u Novom Vinodolskom na kojem je Amerikanac nastupio uz DJ-a Ericka Morilla.

"Ti dečki iz osiguranja su se okomili na nas i bili su spremni nauditi nam. Zamalo smo postali njihovi taoci. Po prvi puta u životu bio sam uistinu prestrašen. Morali smo zvati UN. Policija je nakon toga ispratila naš taksi, ali je organizator dobacivao vozaču govoreći mu da nas vozi u određeno mjesto." - ispričao je Lee tvrdeći da ga je organizator želio prisiliti na ostanak i nastavak svirke.

"Nakon toga smo nekako došli do aerodroma i uskočili u Erickov privatni mlažnjak. Bilo je j....o strašno." - zaključio je Lee, široj javnosti poznat po čuvenom kućnom uratku, u kojem nastupa i njegova bivša supruga Pamela Anderson.

Sličan se incident dogodio godinu dana ranije kada je Lee nastupao u lasvegaškom klubu Bellagiu. Rocker je navodno u svoje ruke preuzeo ulogu DJ-a, ali je to toliko loše radio da su posjetitelji kluba sjedili na plesnom podiju.

Vlasnik ga je nakon nekog vremena zamolio da dostojanstveno pokupi svoje stvari i napusti klub što je Lee odbio, da bi mu nakon toga rekli kako će mu isključiti instrumente iz struje što se  navodno i dogodilo.

Rocker je poslije svega nijekao priču o lošoj svirci i izbacivanju iz kluba pravdajući se da je svojevoljno napustio klub nakon što mu je vlasnik prijetio "nepoštivanjem".

Spomenimo na kraju kako se ekscentrični rocker ovih dana ponovno našao u središtu zanimanja medija nakon što je 7. srpnja 49-godišnji pilot David K. Martz helikopterom sletio na cestu ispred Leeovog doma u Hollywood Hillsu.

Pilot je nakon toga ušao u Leeovu kuću da bi se njih dvojica nakon kraćeg vremena i u pratnji dvojice muškaraca ukrcali na letjelicu i krenuli put Irvinea gdje je Lee održao koncert.

Očevici događaja su slijetanje na cestu prijavili policiji koja je putem zračne kontrole upozorila pilota i zatražila da to više ne radi, no ovaj nije poslušao već je nakon koncerta Leea ponovno iskrcao na cestu pred vratima njegovog doma.

Lokalna je policija najavila podizanje kaznene protiv pilota helikoptera koji bi se mogao suočiti s maksimalnom kaznom zatvora od 18 mjeseci zbog opasnog letenja, slijetanja na javnu cestu i slijetanja bez dozvole.

Leeov glasnogovornik je rekao da pjevač ne želi komentirati događaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara