Tonči Huljić: Da nije bilo Vjekoslave, vjerojatno se nikad ne bih oženio

Tonči Huljić: Da nije bilo Vjekoslave, vjerojatno se nikad ne bih oženio
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

VJEKOSLAVA i Tonči Huljić u braku su već gotovo tri desetljeća, a dijele i poslovnu suradnju. Tonči je već ranije priznao da se u Vjekoslavu zaljubio kad mu je bilo sam 18 godina, a sad je otkrio da se, da nije bilo nje, vjerojatno nikad ne bi ni oženio. 

"Vjerujte, da mi ona nije supruga, vjerojatno se nikada ne bih oženio. Toliko sam teška osoba i nijedna druga ne bi mogla da bude uz mene, a da ne odustane. Nisam vjerovao da ću se ikada oženiti, u mladosti sam bio zvijezda koja nije željela obaveze bilo koje vrste. Ipak, imao sam sreće i vrlo malo pameti da se oženim i naš brak je i danas stabilan", rekao je za Kurir

Tonči je otkrio i kako se opušta kad pronađe slobodnog vremena. 

"Probudim se, treniram, trčim. Imao sam problem s vratom i ispalo je da je to sve od joge i sada sam malo pauzirao s tom rekreacijom, iako mi jako fali. Ranoranilac sam, pa su šetnja, doručak i rekreacija u mom slučaju gotovi do deset sati. Volim sa suprugom i našom pudlicom popiti kavu. Imam pudlicu koja je luda za kavom, pa stavim na vrh prsta i dam joj, pa ona bude mirna. Kasnije idem u studio, ali ako mi se radi, radim, ako mi se ne radi, ne radim. Ponavljam, u fazi sam kada radim uglavnom samo ono što mi se radi", priznaje Tonči. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara