Toni Braxton suočena sa zloćudnom bolesti

Toni Braxton suočena sa zloćudnom bolesti

PREMA tvrdnjama američkih medija, 40-godišnja r'n'b zvijezda već mjesecima potajno odlazi na kemoterapiju, no zbog novootkrivene bolesti ne želi zapostaviti pjevačku karijeru, pa je najavljeno kako nijedan iz serije koncerata "Toni Braxton: Revealed Show" neće biti otkazan. "Na trenutke zna zaplakati, ali je u principu borac i neće dopustiti da je bolest slomi", otkriva prijatelj pjevačice.

Nepunu godinu dana nakon što je u potpunosti ozdravila od upale srčane ovojnice, Toni Braxton suočila se s novom bolešću - prije dva mjeseca dijagnosticiran joj je rak dojke, srećom u ranoj fazi, pa potajno odlazi na kemoterapije i pije ljekove. Koliko god da se pjevačica bolest trudila držati podalje od javnosti, u tome nije uspjela, jer su američki mediji objavili vijest saznavši je od prijatelja tamnopute zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako uznapredovala karijera ne bi patila, Toni je odlučila održati sve zakazane koncerte u hotelu Flamingo, a prije svakog koncerta dobiva infuziju protiv mučnine. Podsjetimo, prije pet godina onesvijestila se nakon izvedbe mjuzikla "Aida", te joj je dijagnosticirana upala srčane ovojnice.

Bolesti i bankroti, s kojima se vlasnica hita "Unbreak My Heart" suočila nekoliko puta, neće uništiti Toni, tvrde njezini prijatelji: "Toliko joj se toga u životu dogodilo, pa je snažna. Ipak, nekad je blizu odustajanja, no njena joj obitelj daje snagu. To što i dalje nastupa najbolji je pokazatelj kako je jača od bolesti".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara