Toni Cetinski optužen za nevjeru

MONIKA VITI optužuje Tonija Cetinskog, za kojeg kaže da ju je povrijedio i proglasio ludom i lažljivom, te svoje tvrdnje pokrepljuje navodnim Tonijevim SMS-porukama.

Što ju je izazvalo na ovakav istup, ispričala je novinarki časopisa Extra: "Povrijedio me je Tonijev istup u novinama u kojem je našu višemjesečnu vezu zatajio i posramio me na najgori mogući način iako smo se dogovorili da nikad i ni u kojem slučaju nećemo našu vezu komentirati putem medija. To me povrijedilo i ovime želim samo dokazati da je Toni lagao i prevario mene i javnost."

Sumnjamo da se javnost osjeća "prevareno", a citiramo neke od SMS-poruka objavljenih u časopisu Extra: "Rastrgao bi sve s tebe i rasturali bi se.", "Čuvaj energiju mala, u srijedu će ti trebati.", "Tak bum te pofukal da ne bum već moral fukat u življenju.", "Napiši kaj bi mi radila sada."

Toni se dobro nasmijao na ovakav istup producentice diskografske kuće "Dallas Rcords", i dao izjavu za 24sata: "Nemam vremena u životu da ga gubim na ovakve gluposti jer imam kreativnija posla. Ona je već jednom uhvaćena u laži, a ovo je pokušaj očajnice".

Slično je reagirala i Tonijeva djevojka Ivana Nobilo: "Ovo je namještaljka. Mogu ja vama reći da me zvao George Clooney i pozvao na seks."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je Moniki Viti sudskim putem dokazano da je krivotvorila SMS-poruke kompjutorskim programom, a tada je slične poruke "dobivala" od Vlade Varjana sa slovenske televizije.

Poruke su s navodnog Tonijevog broja poslane krajem prošle godine, a sumnjivo je to što je dotična tako dugo čuvala poruke u svom mobitelu. Pa tko ima poruke stare 7. mjeseci u svom telefonu?! Naravno, Monika nije pokazala poruke koje je ona slala Toniju.

(Foto: 24sata)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara