Tony Cetinski i Ecija Ivušić večer prije live emisije HTZ-a tulumarili na Indexovoj zabavi

Tony Cetinski i Ecija Ivušić večer prije live emisije HTZ-a tulumarili na Indexovoj zabavi

Foto: Borna Čavrag/Index

"DOŠAO sam se malo opustiti s kumom naše kćeri pa sam se tako i odazvao na Indexov poziv", rekao nam je Tony Cetinski u četvrtak navečer u klubu Mansion. Večer prije druge live emisije HTZ-a morali smo ga upitati slaže li se s brojnim izjavama da je ova generacija kandidata "Hrvatska traži zvijezdu" najbolja do sada.

"Drago mi je da se to potvrdilo kod ljudi, da je ovo najjača generacija HTZ-ovaca", rekao je Tony nakon čega smo ga upitali misli li da bi netko od njih mogao ostvariti zavidnu karijeru nakon showa.

> Video: Pogledajte tko se sve zabavljao na sinoćnjem vrućem Indexovom partyju"Ja sam to već mnogo puta rekao, ovaj show nije garancija, samo im je početni vjetar u leđa. Ja sam, naprimjer, 15 godina gradio svoju karijeru da bih imao prvu samostalnu turneju. Znači, treba raditi i osjetiti bilo naroda te se dobro potruditi", rekao je Tony, dugogodišnji član žirija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ecija: Cijeli dan sam bila na probama za HTZ

Osim Tonyja, na Indexovom tulumu bila je Ecija Ivušić, nova voditeljica HTZ-a. Ona je dojurila nakon napornih proba za HTZ. Ipak, svojim dolaskom uspjela je privući pažnju brojnih posjetitelja kluba Mansion."Na tulum sam došla s posla, cijeli dan sam provela na probama za HTZ. Tu sam zbog prijateljice, ali i zbog Indexa, došla sam makar cugu popiti, sutra opet imamo naporne probe", rekla je Ecija. Večeras će s Ivanom Šarićem voditi drugu live emisiju showa "Hrvatska traži zvijezdu".

Fotografije s Indexovog tuluma možete pogledati i u Indexovom Nightlifeu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara