Tony Cetinski: Ispada da je moja supruga žena zmaj, a da sam ja neki jadnik

Tekst: I.M.
Foto: Arhiva

TONY CETINSKI uskoro će objaviti album klasične glazbe, a u tome mu je veliku podršku pružio i Jose Carreras, o kojem Tony kaže: "On je vrlo suosjećajan i dobar čovjek. Spontan je i vrlo duhovit. Imamo sličan smisao za humor i često se smijemo".

U intervjuu za Blic Tony se osvrnuo i na odnos sa suprugom Ivanom, koja mu je ujedno i menadžerica: "Ispada da je ona žena zmaj, a da sam ja neki jadnik, ali nije baš tako. Dobar smo tim, ja sam jači u glazbenom dijelu, a ona je bolji organizator. Odlično se slažemo. Nisam isključiv ni u čemu i nisam unaprijed htio uskratiti mogućnost da se iz naše suradnje stvori veza samo zato što postoji predrasuda da ljubav i posao ne treba miješati. U našem slučaju se to pokazalo kao dobitna kombinacija".

Djecu  odgaja na način da "postanu i ostanu ljudi"

Tony je otkrio i kako njihova kćerkica Pia obožava svirati bubnjeve te kako nju i sina Kristijana iz prvog braka odgaja na način da "postanu i ostanu ljudi". "Trebaju biti svjesni toga da smo svi slabi i puni neznanja, kao i da uvijek može bolje. Važno je da čovjek bude sretan zbog sitnica, a ukoliko se nešto veće dogodi, treba ostati normalan. To su neki postulati koje sam ja nešto kasnije shvatio", naveo je Tony.

Poznati pjevač na ramenu ima istetovirana imena svoje dvoje djece, a kad su ga novinari pitali ima li mjesta i za treće, kroz smijeh je rekao: "Ima mjesta. Ne planiram još djece, ali ako se dogodi, bit će mi drago".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara