Tony Cetinski ostvario snove pred tisućama fanova u pulskoj Areni

Tony Cetinski ostvario snove pred tisućama fanova u pulskoj Areni

IAKO je gotovo dvadeset godina u vrhu hrvatske glazbene scene, Tony Cetinski tek se ove godine odlučio na veliku koncertnu turneju, pa i nastup u pulskoj Areni, koja u očima domaćih glazbenika ima statusni simbol. Tonyjeva "Furia Tour" počela je sinoć pred užarenom pulskom publikom, a hitovi koji su se redali jedan za drugim na nogama su do kraja koncerta držali nekoliko tisuća obožavatelja.

Koncert je počeo novim singlom "Umirem sto puta dnevno", a završio jednim od njegovih najvećih hitova, "Blago onom tko te ima". Za prvi koncert na svojoj velikoj turneji Tony je pripremio i iznenađenje - svaki je posjetitelj dobio njegov novi album, koji će se na tržištu naći tek za nekoliko tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tony se usred koncerta, prebirući po glasoviru, prisjetio nedavno preminulog boksačkog velikana Mate Parlova, te velikog prijatelja Toše Proeskog, s kojim je prije tragične nesreće snimio duet. Osim najboljih domaćih glazbenika te plesačica za koje je koreografiju radila Ivona Brnelić, posjetitelji su mogli uživati u impozantnoj pozornici i opremi koju koriste najveće svjetske zvijezde, a koja će zajedno s Tonyjem uskoro na put po cijeloj bivšoj Jugoslaviji.

M.A.
Foto: Regional Express

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara