Tony Cetinski otkrio što ga je razbjesnilo: Sramota me što u ovakvom društvu živim

Tony Cetinski otkrio što ga je razbjesnilo: Sramota me što u ovakvom društvu živim
Foto: Instagram

TONY CETINSKI je posljednjih tjedana puno pažnje javnosti privukao svojim stavovima o cijepljenju, no u svojoj posljednjoj objavi osvrnuo se na drugi problem koji ga je razljutio. 

Naime, na Facebooku je podijelio objavu Ene Šarac, 25-godišnje Osječanke, koja se od djetinjstva bori s tumorima i teškim dijagnozama, a u kojoj se ona požalila kako je prije odlaska na liječenje morala dići kredit. 

"Super država kad moraš prije liječenja u banku po kredit. Pa se ti liječi i bori i još nam se auto pokvari u Slavonskom Brodu... Jer ja sam srećković, naravno sporokucajući", napisala je Ena. 

Tonyja je ova objava očito pogodila pa ju je podijelio na Facebooku i pozvao fanove da pomognu Eni. 

"Pored svega što Ena Šarac prolazi u životu mi još moramo čitati o ljudskim sudbinama nje i njenih najmilijih u vječitoj borbi za goli život. Volim svoju zemlju ali zbog ovakvog usranog vladanja sviju strana iz društvenog političkog spektra dobijem onaj osjećaj bijesa i sramote što u ovakvom društvu živim.Ajmo narode pomoći Enici koliko tko može", napisao je pjevač. 

U komentarima je odmah dobio brojne poruke podrške, a neki su se odmah počeli raspitivati kako mogu pomoći. 

"E, moj Toni, više napravi ti u dva mjeseca nego ovi svi u 30 godina", "Bravo Tony uvijek protiv nepravde", "Hrvatska treba nekog ko što je Tony Cetinski, koji će biti uz svoj narod u dobru i zlu , u pravom pravcatom smislu riječi", bili su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara