Tony Cetinski priprema spektakl s tehnikom koju Hrvatska još nije vidjela

Tony Cetinski priprema spektakl s tehnikom koju Hrvatska još nije vidjela

"NIČIM izazvan", Tony Cetinski odlučio je prekinuti dobru staru hrvatsku tradiciju što se tiče koncertnih turneja, a koja uključuje drvenu pozornicu, nekoliko reflektora, a eventualno i "plesačice". Njegov koncert u Puli, kao i cijela nadolazeća turneja Furia Tour, obilovat će scenskim efektima i produkcijom dosad neviđenom u Hrvatskoj, a na novim će koncertima promovirati album "Ako to se zove ljubav", koji u prodaju dolazi 1. rujna. Posjetitelji će na njegovom pulskom koncertu, zakazanom za 23. kolovoza, ulaznicu moći zamijeniti za novi album te tako nove pjesme poslušati osam dana prije službenog izlaska.

Furia Tour novi je ambiciozni projekt Tonyja Cetinskog, koji se prije nekoliko godina hitom "Blago onom tko te ima" u velikom stilu vrati na hrvatsku glazbenu scenu. Velikom koncertnom turnejom namjerava zapečatiti status jedne od najvećih pop zvijezda na našim koncertima, a projekt prati tehnologija koja u Hrvatskoj dosad nije korištena. Oprema će u Arenu, naime, biti dopremljena sa šest šlepera, a korištena je na koncertima Whitesnakea, Prodigyja, Nicka Cavea, Manu Chaoa... U Pulu dolaze i tri kombija pirotehnike i specijalnih efekata, dva kamiona sa scenografijom, led ekrani površine 40 kvadratnih metara te led mreže od 160 kvadratnih metara.

Nakon Pule Tony kreće u osvajanje bivše Jugoslavije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozornica na kojoj će Tony pjevati široka je 18, duboka 15 a visoka šest metara. Tijekom koncerta na sceni i oko nje radit će ukupno sto ljudi, a pulski koncert samo je početak velike turneje koja će na svojoj putanji otići van granica Lijepe naše. Popularni će pjevač, naime, nastupiti u dvadesetak najvećih gradova u regiji, a na pozornici će mu se pridružiti i mlade plesačice koje su mjesto u projektu izborile audicijama u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani. Za koreografije se brine Ivona Brnelić koja je u nekoliko navrata surađivala s hrvatskim estradnjacima, ali je najpoznatija kao prateća plesačica rock bake Tine Turner.

Ulaznice za pulski koncert koštaju 150 kuna (VIP ulaznice za 220 kuna), a dio prihoda bit će izdvojen za izgradnju pulske škole Veli Vrh koja je izgorjela u veljači ove godine.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara