Tony Cetinski supruzi: Tvoj muž je preponosan da ne može ni prave riječi naći

Tony Cetinski supruzi: Tvoj muž je preponosan da ne može ni prave riječi naći
Foto: Instagram

TONY CETINSKI ne skriva koliko je zaljubljen u svoju suprugu Dubravku, a ovaj put joj je na društvenim mrežama poručio da ne može biti ponosniji na nju. 

Naime, pet mjeseci nakon što je doživjela moždani udar Dubravka Cetinski održala je predavanje na jednom fakultetu, a Tony, koji joj je iz prvih redova pružao podršku, objavio je nekoliko fotografija s predavanja i poručio joj da je toliko ponosan da ne zna naći prave riječi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️ (@tonicetinski) on

"Što da ti kažem draga moja Duda? Nakon svega što si prošla opet si iz svega izašla kao pobjednik. Gledati taj sjaj u tvojim očima nakon što si se tako zdušno pripremala i tako zabavno prenijela sve na studente je nešto neopisivo. Dobrodošla natrag, divno te bilo vidjeti u svom prirodnom zanosu i okruženju baš kao dijete u pješčaniku svog vrtića.Tvoj muž je preponosan da ne može ni prave riječi pronaći.
Volim te", poručio je Tony i oduševio fanove. 

"Divno Toni, kralju", "Bože, predivno, bravo", "Predivne riječi, svaka čast, drżite se kao i do sad", "Svaka čast idolu Tony trebaš biti ponosan svoju suprugu Dubravku odlično je vodila prezentaciju lijepo napisano kralju najljepši ste bračni par na estradi", pisali su mu oni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara