Tonyja Cetinskog žele vratiti na sud zbog prometne nesreće

Tonyja Cetinskog žele vratiti na sud zbog prometne nesreće
Foto: Duško Marusić/PIXSELL

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Pazinu uložilo je žalbu na presudu kojem je u rujnu ove godine Tony Cetinski oslobođen optužbe da je iz nehaja izazvao prometnu nesreću u kojoj je u studenom ove godine smrtno stradao Ibrahim Kevljanin (62), piše Glas Istre

Navode da je žalbu odvjetništvo podnijelo zbog "bitne povrede odredaba kaznenog postupka, te zbog pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja". 

Podsjećamo, Cetinski je bio terećen da je 3. studenoga 2017. oko 13 sati upravljao osobnim vozilom u Pustoj ulici u Rovinju protivno odredbama Zakona o sigurnosti prometa, te da dolaskom do nepreglednog zavoja nije propisno provjerio može li ući u zavoj na način siguran za druge sudionike prometa, te da je zbog toga pregazio Kevljanina koji je ležao na kolniku narušenog zdravlja i u alkoholiziranom stanju. 

Cetinski je nepravomoćno oslobođen u rujnu ove godine, a suđenje je trajalo od 22. svibnja. 

"Ono što ti najviše ostane u sjećanju je taj trenutak nesreće i činjenica da ništa nisam mogao napraviti da to izbjegnem. Još k tome nisam mogao pomoći čovjeku", rekao je Cetinski nakon suđenja. "To je ono što će mi ostati u glavi cijeli život", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara