Top 3 lekcije o životu, stilu i izgledu koje smo naučili od Janice Kostelić

Top 3 lekcije o životu, stilu i izgledu koje smo naučili od Janice Kostelić

Foto: Tomislav Smoljanovic/Press

UPRAVO se na današnji dan trebala održati Snježna kraljica na Sljemenu, no iako je otkazana danas razloga za slavlje ima prava hrvatska Snježna kraljica. Janica Kostelić danas je napunila 34 godine.

Starija je i mudrija, i dalje rekreativno uživa na snijegu, a mnogi se slažu da izgleda bolje nego ikad. Najviše voli uživati sa svojim bližnjima, te najmlađim članom obitelji - nećakom Ivanom.

U nedavnom intervjuu za Index Janica nam je otkrila svoje želje za Novu godinu. Slavna skijašica nikada se nije predala ni kada je bilo najteže, a izdvojili smo i nekoliko njezinih savjeta o životu, stilu i izgledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1. "Svaka godina je najbolja, bila dobra ili loša. Sve što nije neka neizlječiva bolest, sve što nije neka prepreka koju ne možeš riješiti... dio je tvog nekog puta koji će te nešto naučiti. Ili možda nećeš. Ali treba cijeniti ono što imaš"

2. "Ja nisam neki tipični primjer poznate osobe, sportašica sam i ne volim se stavljati u tu branšu, ali vjerujem da se svaka žena voli lijepo odjenuti i truditi se da lijepo izgleda"

3. "Lijepo je dobiti kompliment, ali više volim dobiti kritike. Tako da za mene komplimenti na račun izgleda ne drže vodu, ali komplimenti na račun osobnosti to mi već ima smisla"

Janica, sretan ti rođendan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara