Tori Spelling se prljavim tajnama u autobiografiji osvećuje škrtoj majci

Tori Spelling se prljavim tajnama u autobiografiji osvećuje škrtoj majci

TORI SPELLING, nekoć poznatija kao djevojka iz najraskošnije holivudske vile, a danas tek kći pokojnog uspješnog holivudskog producenta Aarona Spellinga, napisala je knjigu u kojoj otkriva mračne tajne njezine obitelji. Okosnica fabule je njezina majka Candy o kojoj Tori piše u negativnom kontekstu optužujući je za varanje njezina oca dok je umirao od raka. Naime, Tori se na taj način pokušava osvetiti majci jer je bogatstvo njezina oca nakon smrti pripalo upravo njoj.

Glumica je u autobiografiji "s'Tori Telling" javno prozvala svoju majku zbog varanja njezina oca u posljednjim godinama njegova života. Rogove mu je, navodno, nabijala s Markom Nathansonom, čovjekom koji je preko četiri desetljeća blizak prijatelj obitelji Spelling.

Tori doznala za očevu smrt od prijatelja putem e-maila

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Producentski mogul Aaron Spelling, koji je preminuo preklani u 83. godini života od posljedica srčanog udara, imovinu vrijednu pola milijarde dolara ostavio je supruzi Candy. Svojoj djeci, Tori i Randyju, škrta Candy je od tog iznosa isplatila samo 800 tisuća dolara. Upravo je to razlog zbog kojeg se Tori odlučila u autobiografiji okomiti na majku koja je, prema Torinim pričanjima, prešutjela očevu smrt za koju je glumica doznala od prijatelja, i to putem e-maila. Tori je najteže od svega palo to što je njezina majka Aaronu stalno govorila kako ga vlastita kći uopće ne voli, već samo želi njegovo bogatstvo.

Candy Spelling knjigu nije komentirala, ali je svojim ponašanjem najavila zahlađenje odnosa sa svojom djecom. Prema svemu sudeći, Candy njezina djeca nikada nisu previše zanimala - sad uživa u rezidenciji The Manor sa 123 sobe na Beverly Hillsu u kojoj živi sama i upraviteljica je zaklade u kojoj je većina Aaronove imovine. Tori je, s druge strane, sa suprugom Deanom za 200 tisuća dolara kupila prenoćište u kalifornijskom Fallbrooku koje je nazvala Chateu La Rue, gdje snima već treću sezonu svog reality showa "Tori & Dean:Inn Love".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara