Total TV kuća - gdje svatko gleda ono što voli

Total TV kuća - gdje svatko gleda ono što voli
Foto: Press

NAVIKE gledanja TV sadržaja nepovratno se mijenjaju iz dana u dan. I dok smo još prije nekoliko godina omiljene serije, utakmice, filmove, dokumentarce... isključivo gledali iz fotelja svojih dnevnih boravaka, na tek nekoliko programa, budno pazeći da ne promašimo vrijeme prikazivanja, navike gledanja sada su TOTALNO drugačije. Više od trećine građana TV program prati izvan svojih domova, četvrtina u ugostiteljskim objektima, a svaka peta osoba prati ih u hodu. Pokazalo je istraživanje agencije Hendal o navikama gledanja TV programa prema kojem čak 59 posto građana paralelno prati različit sadržaj na dva uređaja, a gotovo 90 posto gledatelja surfa internetom tijekom gledanja televizijskog sadržaja.  

Total TV uvijek osluškuje svoje korisnike te kroji ponude prema njihovim specifičnim potrebama, trudeći se stalno nadmašivati očekivanja korisnika i donositi najveću vrijednost za novac.

Kako bi korisnicima omogućio najbolje iskustvo uživanja u TV programu i jednaku dostupnost usluge u svakom kutku Hrvatske, Total TV koristi satelitski prijenos sadržaja te je sasvim nevažno ima li korisnik mogućnost korištenja uobičajene telekomunikacijske infrastrukture. Više od  300 programa, što uključuje i 150 slobodnih satelitskih i radio programa (kanala) te najatraktivniji dodatni programski paketi koje Total TV ima u ponudi zadovoljit će i najzahtjevnije gledatelje. 

Total TV kuća je televizija za svakog člana obitelji u kojoj svatko gleda ono što voli! U svom Osnovnom Total TV paketu Total TV ima stotinjak uobičajenih pay tv kanala te tzv. FTA (free to air) kanala koje je moguće gledati jedino satelitskim putem. Korisnici tako bezbrižno mogu uživati u programu raznih jezičnih područja i zemalja. Budući da Total TV omogućava gledanje programa putem tri satelita - Eutelsat, Hotbird i Astra - ovisno o interesima i željama, korisnik može odabrati programe sa željenog govornog područja. Korisnici koji, primjerice, iznajmljuju apartmane tako vrlo jednostavno mogu za svoje goste odabrati programe s njemačkog, francuskog, talijanskog ili nekog drugog govornog područja. Za svoje korisnike Total TV u Osnovnom paketu sav dječji, filmski, serijski i dokumentarni sadržaj te sve sportske programe nudi bez dodatne naknade, a više od 30 programa je u HD kvaliteti!

Osim što Total TV iznimno brine da korisnici mogu gledati sav programski sadržaj koji žele,   brine i da ga mogu gledati na više TV uređaja, i to uz najpovoljniju naknadu na tržištu! Total TV omogućava gledanje programa na do čak četiri TV uređaja uz naknadu od samo 25,41 kuna po prijemniku.

Na aktivaciju Total TV usluge korisnici ne čekaju tjednima, nema nepotrebnog nerviranja i nejasnih troškova. Instalacija i oprema su besplatni, a nakon narudžbe, korisnici u odabranom paketu mogu uživati već za sedam dana.  

Cijena Total TV usluge je 85 kuna mjesečno, ali kako Total TV brine o svojim postojećim i novim korisnicima, za svakog u ponudi ima mnoštvo ugodnih iznenađenja. Svaki novi korisnik ima mogućnost promotivnih ponuda u prvim mjesecima korištenja usluge kao i otvorene dodatne programske pakete bez dodatne naknade u trajanju čak tri mjeseca. Svojim postojećim korisnicima Total TV, pak, dva puta godišnje otvara sve dodatne programske pakete, u vrijednost oko 200 kuna mjesečno.

Total TV najbolja je satelitska televizija koja nudi najviše TV sadržaja za najmanje novca!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?