Tradicionalni okusi protiv inovativnih ideja u MasterChefu: "Želim spojiti nespojivo"
KANDIDATI MasterChefa kuhaju u zabavnom izazovu koji ih je odveo izvan kuhinje, u prirodu uz jezero. Kuhaju u gastroduelu, a plavi tim je pod Ivaninim vodstvom, dok crveni tim vodi Eni. Ivana je u svoj tim izabrala Ganu, Ivu, Anamariju, Morisa, Josipa, Elvu i Irmu. U Eninom timu jela pripremaju Bonaventura, Sanja, Ivo, Sergio, Tin, Petar i Doris.
Zabavan izazov
Svaki je tim u jeku priprema pet jela s roštilja, četiri umaka, dva priloga i jednog krušnog specijaliteta za žiri i dvadesetak gostiju.
Prvi izazov, bacanje loptica za osvajanje sastojaka, pokazao se kao pravi test sreće i vještine. U napetom početku nijedan tim nije uspio pogoditi košaricu s namirnicama, no naposljetku je plavi tim osvojio više tradicionalnih namirnica, dok su crveni odabrali inovativne okuse.
"Bit će svega"
"Želim spojiti nespojivo i da to dobro funkcionira – umake od voća koji mogu ići na meso", pojasnila je Eni svoju kreativnu viziju jela. Razlika u pristupu tima bila je vidljiva i u PR strategijama. Taktika plavog tima je animirati goste da dođu na njihov štand, dok je crveni tim odlučio ponuditi raznovrsnost okusa kako bi privukao sve goste.
Na bogatom meniju za žiri i goste naći će se veliki izbor vegetarijanskih i mesnih jela plavog tima te jedinstveni mesni specijaliteti crvenih. "Bit će svega", istaknula je Eni u iščekivanju završetka kuhanja.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati