Trenutak istine: Priznao da još voli ljubavnicu i da bi ševio suprugine prijateljice

Trenutak istine: Priznao da još voli ljubavnicu i da bi ševio suprugine prijateljice

U OVOTJEDNOM izdanju showa "Trenutak istine" na Novoj TV prvi natjecatelj bio je 33-godišnji Marijan Malčević koji prati novitete iz auto industrije te testira sponzorske automobile. Njih, kako kaže, mijenja jednom tjedno, a u emisiji je priznao je kako je u njima, između ostaloga, obavljao i seksualne odnose. U Marijanovoj su pratnji bile mama Marica i supruga Lidija, prijatelj i kum te brat Darko. Marijan je s Lidijom u braku već osam godina i s njom ima dvije kćeri, a pred cijelom Hrvatskom priznao je da ju je varao i da još voli svoju ljubavnicu.

Marijan je voditeljici Jasni Nanut priznao da ne vjeruje kako su ljudi stvoreni da budu monogamni, da je koristio posao svoje supruge, koja radi kao upravna pravnica u državnoj firmi, za ostvarenje nekakvih privatnih interesa, te da je sa 1.8 promila u krvi vozio pijan i "potegnuo" veze kako bi sačuvao vozačku dozvolu. Na pitanje "Posjedujete li neke slike koje ne želite pokazati Vašoj supruzi?" Marijan je bez problema odgovorio potvrdno, što njegovu suprugu nimalo nije šokiralo. Ona, naime, smatra kako Marijan ima više tajni od prosječnog čovjeka te da ona zna većinu njegovog "prljavog veša", no priznala je da ipak ne zna sve. Marijan i Lidija priznali su da su koristili sponzorske automobile kako bi u njima imali seksualne odnose, a netom poslije Marijan je izjavio kako je poželio imati takve odnose i sa Lidijinim bliskim prijateljicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za kraj, Marijan je u stanju voditi dvostruki život i pri tome mirno spavati, sa ljubavnicom se preko interneta dopisivao dok mu je supruga bila u blizini, Lidiju je htio ostaviti i pobjeći sa dotičnom ljubavnicom za koju kaže da je još uvijek voli premda se više ne viđaju. Lidija je njegove odgovore šutke podnosila i mirno prihvaćala, a rekla je čak i kako mu je oprostila tajanstvene radnje sa ljubavnicom. Marijan je od natjecanja odustao kada je zaradio pedeset tisuća kuna, a taj iznos inače zaradi u roku od pola godine.

Na Marijanovo je mjesto došla 22-godišnja Marina Sučić, studentica je iz mjesta Rajići pored Novske koja radi u sportskoj kladionici, a već na početku svoga "izlaganja" priznala je da je u show došla isključivo radi slave. Marina, koja tvrdi da nije umišljena, smatra da je znatno ljepša od većine svojih prijateljica, uključujući i Sanelu koja je došla kao Marinina pratnja, te da joj se sviđa ono što jutrima vidi u ogledalu. Između ostaloga, priznala je i da je rublje znala nositi više od dva dana, ljudsko bi meso jela u slučaju da je to jedini način da preživi, a deset tisuća kuna osvojila je zbog priznanja da je ljubila dečka iako je znala da joj smrdi iz usta. Marinu ćemo gledati sljedeći tjedan kada će za veće iznose odgovarati na nova, provokativnija pitanja.

Z.K.
Foto: Screenshot Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara