Trgovina koja prodaje medicinsku opremu za 18+ uporabu donirala zalihe bolnicama

Trgovina koja prodaje medicinsku opremu za 18+ uporabu donirala zalihe bolnicama
Foto: Twitter

BRITANSKA tvrtka koja prodaje medicinske fetiše u ponedjeljak je obećala da će sve zalihe donirati bolnicama kako bi pomogla u borbi protiv koronavirusa, kritizirajući pritom vlasti zbog rezova u zdravstvu.

"To će biti samo nekoliko setova pribora jer ne držimo velike zalihe, no bili su očajni, pa smo ih mi poslali besplatno“, objavila je na Twitteru tvrtka MedFetUK, govoreći o svojoj donaciji Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS). 

"Inače na Twitteru ne pričamo o politici, no kad vidite da vlada govori da NHS dobiva što mu treba, to je laž“, dodala je tvrtka. 

MedFetUK tvrdi kako su ih diljem zemlje kontaktirali zaposlenici NHS-a s upitima o dostupnosti osnovne zaštitne opreme i odjeće. 

"Kad smo mi, malena tvrtka koja opskrbljuje samo dio zajednice fetišista, adresa kojoj se NHS obraća u vrijeme krize, nešto je ozbiljno pošlo po krivu.“

Tvrtka smatra kako je nestašica opreme rezultat dugogodišnjih rezova i nedovoljnog financiranja koji su NHS-u onemogućili da funkcionira i u normalnim uvjetima. 

MedFetUK se predstavlja kao jedina online trgovina "100 posto posvećena medicinskim fetišima“ i klijentima diljem svijeta nudi 250 medicinskih proizvoda. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara