Tri žene vidjele što tip radi na spoju i spasile nepoznatu curu od silovanja

Tri žene vidjele što tip radi na spoju i spasile nepoznatu curu od silovanja
Screenshot: Facebook

TRI prijateljice izašle su zajedno na piće u restoran, za susjednim stolom sjedio je par koji je izgledao kao da je na spoju. Nisu se puno obazirale na njih dok nisu primijetile da je muškarac, dok je djevojka bila na toaletu, ubacio nešto u piće. 

"Privukao je njenu čašu, izvukao malu bočicu i iz nje nešto istresao u njeno piće. Nakon toga se pravio kao da gleda na sat dok je vraćao bočicu u džep. Otišla sam u zahod i kad je izašla rekla sam joj što smo vidjele. Bila je šokirana i rekla nam da je on jedan od njenih najbližih prijatelja. Nisam znala što bih rekla", otkrila je Sonia Urlich u podužoj objavi na Facebooku. Ova se situacija dogodila prije dvije godine, no nakon objave na Bored Pandi, njena se priča ponovo počela dijeliti na društvenim mrežama. 

Ispostavilo se da se njih dvoje poznaju već godinu i pol i da zajedno rade, prenosi Bored Panda. Nakon što se vratila za stol, djevojka je naručila mineralnu i nastavila sjediti s njim, a one su o svemu obavijestile policiju. 

"Jadna cura je morala s njim sjediti još 40 minuta znajući da ju je 'jedan od najboljih prijatelja' pokušao drogirati. Primijetile smo da je nekoliko puta nazdravio, pokušavajući je navesti da pije. Osoblje ga je htjelo napasti, ja sam htjela otići do njega i natjerati ga da on popije. Kad je zatražio račun, konobar mu je rekao da im je blagajna pokvarena, pokušavajući ga zadržati. Onda je u lokal ušla policija i rekla mu da mora poći s njima. Nije se činio iznenađen", objasnila je Sonia. 

Šef osiguranja predao im je snimke nadzorne kamere i tako su imali dokaz za ono što je htio učiniti, a njih tri su ostale dati izjavu. 

Djevojku su na kraju morale odvesti kući jer je svoj auto ostavila kod njega. 

"To je bio dio njegovog plana", zaključila je Sonia. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara